Verzendkosten

Wij brengen slechts €2,95 verzendkosten in rekening. Het maakt dus niet uit of je 1 of 100 draadloze opladers bestelt. Dit geldt voor zowel Nederlandse als Belgische klanten.

Snel geleverd

Bestellingen welke op werkdagen voor 17:00 worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verwerkt door PostNL. Wij maken gebruik van de 24 uurs levering van PostNL, doorgaans heb je de bestelling derhalve de volgende dag in huis. Bestellingen die na 17:00 of tijdens weekend of feestdagen worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag door PostNL verwerkt.

De overkomstduur naar België kan variëren tussen de 2 en 10 werkdagen. Buiten Nederland zijn wij tevens afhankelijk van lokale posterijen.

Thuisblijven is niet nodig

Alle bestellingen tot circa 3 draadloze opladers verzenden wij middels PostNL briefpost. Je hoeft dus niet thuis te blijven of je bestelling op werk te laten afleveren. Bestelling vanaf 3 opladers versturen wij middels aangetekende post/UPC.

Retourneren verzending (binnen 14 dagen)

Wanneer je je zending wilt retourneren dan kan dat binnen 14 dagen, de lader dient echter wel ongebruikt te zijn. Opladers welke gebruikt zijn kunnen wij helaas niet terugnemen. Wanneer je aan de voorwaarden voldoet stuur dan de lader inclusief een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retourformulier (Klik hier om het retourformulier te downloaden) retour naar:

E-Shops BV
Retouren
Postbus 1067
2400 BB Alphen a/d Rijn


Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd of deze in ongebruikte staat is zullen wij het bedrag binnen 7 dagen crediteren.

Ons streven is om de retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Zodra de retourzending is verwerkt, sturen wij een bevestiging per e-mail naar het opgegeven e-mail adres.

Defecte oplader

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorgvuldigheid van onze leveranciers, kan het voorkomen dat de draadloze oplader niet voldoet aan jouw verwachtingen.

Mocht je de draadloze lader willen laten controleren stuur deze dan binnen 10 werkdagen, inclusief een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retourformulier (Klik hier om het retourformulier te downloaden), naar:

E-Shops BV
Retouren
Postbus 1067
2400 BB Alphen a/d Rijn


Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, gecontroleerd op basis van serienummer en hebben doorgemeten op werking zullen wij je afhankelijk van het testresultaat de lader retour sturen of een nieuwe oplader toezenden.

Ons streven is om de retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken en door te laten meten. Zodra de retourzending is verwerkt en verzonden, ontvang je een bevestiging per e-mail op het opgegeven e-mail adres.

Garantie

Wij hanteren een garantie van 6 maanden. Mocht de oplader na 6 maanden defecten vertonen, neem dan contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de producten die wij leveren en zullen ongetwijfeld een gepaste oplossing vinden.

Factuur, ordernummer en klantnummer

Je kunt een kopie van de factuur downloaden door in je account te klikken op "De bestellingen die ik geplaatst heb bekijken". Op de factuur kun je ook het ordernummer en klantnummer vinden.

Staffelkorting

Bij afname van een grote hoeveelheid opladers, hanteren wij een zeer interessante staffelkorting. Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Vermeldt hierbij duidelijk om welke laders het gaat.

.